Dispositiu Còvid’19

REBUDA: La rebuda serà amb mascareta, portar guants serà opcional.
REGISTRE: A l’hora de fer el check-in, ens passareu la foto del vostre DNI per WhatsApp, així evitarem intercanviar-lo.
L’ESPAI: Nosaltres l’anirem desinfectant com a mínim tres cops al dia: matí, tarda, vespre-nit. Desinfectarem les manetes de les portes, sofàs, cadires i taules menjador, lavabo de la zona comú. Hi haurà papereres a les zones comunes per deixar residus. També trobareu gel hidroalcohòlic a les zones comunes i al passadís de les habitacions i a les dues entrades de l’edifici. Les claus s’aniran desinfectant.
HABITACIONS: Quan arribeu trobareu l’habitació neta i desinfectada. Com a mesura preventiva, nosaltres durant la vostra estància no entrarem a l’habitació a no ser que l’estància superi els 3 dies, tot i així, excepcionalment, oferim el servei de neteja si així ho preferiu i feu la petició. Pel que fa a les tovalloles brutes que vulgueu canviar, hi haurà un cubell al passadís de la vostra planta, poseu les tovalloles brutes a dins. Nosaltres els hi entregarem cada dia tovalloles netes i desinfectades amb una bossa envasada. Quan l’estància sigui de més de 4 dies us demanarem permís per poder entrar a l’habitació per fer neteja i desinfectar, en el cas que no vulgueu, us podem oferir els productes i material per fer-ho vosaltres mateixos.
ÀPATS: Els àpats es faran el menjador com sempre, amb la precaució i mesures corresponents, com a novetat, els oferim la possibilitat de fer els àpats a l’habitació si ho prefereixen. L’esmorzar serà bufet però els productes us els servirem nosaltres, vostès recollireu el que heu demanat a la barra del bufet que estarà protegida amb una pantalla de protecció.
SORTIDA: És pagarà a recepció que també estarà protegida amb una pantalla protectora, el pagament és preferible fer-lo amb targeta de crèdit però en cas de no poder ser, s’acceptarà metàl·lic. Un cop deixin la clau la desinfectarem.